Πολιτική Απορρήτου / Προσωπικά Δεδομένα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ergaleiopolis.gr εφαρμόζoντας με αυστηρότητα:

  • τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚΠΔ 131/2003),
  • καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν 2551/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί από τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν 2819/2000 και του Ευρωπαϊκού Δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ,

δηλώνει υπεύθυνα πως δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση και δημοσίευση των προσωπικών σας δεδομένων.

Η αποθήκευση και συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων γίνεται μόνο για τη δρομολόγηση της παραγγελίας σας και την ενημέρωση σας μέσω των υπηρεσιών  newsletter, sms ,viber, messenger και φυσικά κατόπιν της δική σας αποδοχή. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν ανακοινώνονται σε κανέναν τρίτο και διαχειρίζονται αποκλειστικά από το ergaleiopolis.gr .

 

.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

Βασική μας αρχή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι η ασφάλεια των συναλλαγών και των προσωπικών σας δεδομένων. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούμε ψηφιακά πιστοποιητικά ασφαλείας ( SSL).

Συμβουλές για τη σωστή χρήση των προσωπικών σας στοιχείων

Κάθε φορά που θα κάνετε είσοδο στο ergaleiopolis ως εγγεγραμμένο μέλος θα πρέπει να εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ταυτοποίησης σας :

  • τον κωδικό εισόδου σας (username ή email)
  • τον προσωπικό σας μυστικό κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι, κάθε φορά που τους καταχωρείς, σου παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σου στοιχεία.

Οι μόνοι που θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς  και οφείλετε να είστε υπεύθυνοι για την μυστικότητα και την απόκρυψή τους από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής των κωδικών, πρέπει να μας ειδοποιήσεις αμέσως αλλιώς η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε να αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε τους ίδιους κωδικούς σε άλλες ιστοσελίδες ή e-shop.

 

Τρόποι Πληρωμής

 

To ergaleiopolis για τη δική σας διευκόλυνση σας προσφέρει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά ή και πιστωτική κάρτα κατά την παράδοση της παραγγελίας σας στο μεταφορέα ( πχ courier )
  • Με πιστωτική κάρτα όπως VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, American Express & Diners και εξόφληση σε έως και 12 άτοκες δόσεις
  • Με κατάθεση της αξίας της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του καταστήματος μας:
Επιστροφές Προϊόντων – Πολιτική Επιστροφών

Οι επιστροφές προϊόντων που θα γίνονται δεκτές είναι οι ακόλουθες :

  • Όταν έχετε επιλέξει λάθος προϊόν
  • Όταν σας έχει αποσταλεί λανθασμένο ή ελαττωματικό προϊόν ή το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά του

Οι επιστροφές των προϊόντων σας γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών και κατόπιν συνεννόησης με το ergaleiopolis. Θα πρέπει να έχετε στην κατοχή σας την απόδειξη / τιμολόγιο και φυσικά θα πρέπει τα προϊόντα που παραλάβετε να είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία (όπως τα παραλάβατε). Αν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι επιστροφές των προϊόντων δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Τυχόν παράπονα από την εκτέλεση της παραγγελίας πρέπει να αναφέρονται το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες από την παραλαβή. Σε περίπτωση επιστροφής, τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον αγοραστή – αποστολέα.